Lyckas med din försäljning på Amazon!

Vi har under flera år hjälpt svenska e-handlare att komma ut och lyckas på Amazon, och vi vill hjälpa er också!

Våra tjänster är indelade i olika steg anpassat efter när i processen man bör använda sig utav dom. 

Marknadsanalys

Vår rekommendation är att starta resen på Amazon med att göra ordentligt med research. Hur mycket säljer konkurrenterna? Vilka av Amazons tjänster är bäst för er? Hur ser konkurrensen ut i ert segment? Detta är några av de frågor som är viktiga att få svar på för att kunna sätta budget, förväntningar och mål för att lyckas med försäljningen på Amazons marknadsplats.

Registrering

För att komma igång med försäljning på Amazon marknadsplats krävs att registrera sig på deras plattform. Detta kan tyvärr vara en tidskrävande process. Amazon begär många olika uppgifter samt dokumentation. Det kan vara svårt att uppfylla kraven de ställer men med vår erfarenhet, kan vi hjälpa till så att ni får med all den information som behövs för att komma igång och sälja.

Strategiutveckling

Vi kan efter flera års erfarenhet av att arbeta med Amazon, sett en stor skillnad i resultat när våra kunder är väl insatta hur Amazon fungerar. Därför erbjuder vi att tillsammans utveckla en strategi så att ni snabbt och enkelt kan samla nödvändig information för att kunna göra strategiska val på Amazon och förstå hur annonsering, SEO och övriga komponenter tillsammans kan leda till maximal försäljning.

SEO & Optimering

För att verkligen lyckas på Amazon är SEO en av de viktigaste delarna. Amazon drar in massvis med trafik, men det är inte helt enkelt att ta del av den. Många konkurrenter vill åt samma kunder och för att just er produkt ska exponeras i sökresultat krävs det strategiskt arbete med produktsidorna. Vi erbjuder optimering av nya samt befintliga produktsidor på amazons alla olika marknadsplatser och språk.

Annonsering

Annonsering på Amazon är mycket viktigt! Både för att exponera och sälja era produkter direkt men även då det påverkar SEO. Vi ser till att optimera annonser samt annonsstruktur för en betydligt högre exponering. Vi ligger långt före våra konkurrenter inom detta område och vi ser till att ni kommer göra detsamma.

Projektplan

Alla samarbeten inleds med ett förutsättningslöst möte, där vi lyssnar in behov samt förmedlar våra rekommendationer. Vid önskemål genomför vi en analys och sammanställer ett förslag på en projektplan. Kontakta oss gärna via nedan formulär eller direkt till henrik@ondrop.se för att boka ett digitalt möte.

KONTAKTA OSS

Vår passion är att finna lösningar som effektiviserar flöden och bidrar till ökad försäljning.

Vi ses gärna för ett förutsättningslöst möte för att diskutera möjligheter tillsammans.

Välkommen till något av våra kontor eller boka ett e-meet med oss! 

Göteborg
Kungsportsavenyn 21 
Malmö
Södra Förstadsgatan 7
Stockholm
Vasagatan 16