Efva Attling expanderar på nya marknader via Zalando Fulfillment solution

Efva Attling har skapat smycken sedan 1996 och är ett väletablerat svenskt smyckesvarumärke som nu med hjälp av Ondrops integration lanserar sin kollektion på flertalet marknader samtidigt via Zalando Fulfillment Solution (ZFS).
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Efva Attling

Via Zalandos logistik lösning (ZFS) kan Efva Attling få del av ett sömlöst logistik nätverk för hela Europa och kan därmed helt fokusera på produkt samt optimera exponering/försäljning på Zalando.  

Zalando Fulfillment Solution (ZFS) innebär att utvalda produkter skickas till Zalando som sedan sköter logistiken åt varumärket. Efva Attling äger fortfarande sina produkter men Zalando tar hand om lager, leveranser och returer. 

Fördelen med ZFS är att få tillgång till Zalandos logistiknätverk för att snabbt lansera, skala och expandera till nya marknader. Efva Attling har inledningsvis valt att lansera sin kollektion på följande marknader: Sverige, Holland, Irland, Estland, Danmark, Finland, Österrike och Tyskland. 

Med en fulfillment lösning skickar varumärket utvalt lager till Zalando, som sedan ansvarar för lagerhantering samt logistik till slutkund. Varumärket kan även dra nytta av marknadsplatsens logistiknätverk för att lansera, skala och expandera till nya marknader.

Se Efva Attling’s kollektion för den Svenska marknaden här

Solution Partner

Ondrop Application

Marknadsplats

Zalando

Efva Attling

 
 
Hos Efva Attling Stockholm hittar du smycken med budskap, i både silver, rött och vitt guld – smycken till dam och herr. Efva har sedan starten år 1996 designat alla smycken med en tanke, med inspiration från möten med människor, arkitektur, musik och kärlek.
 
Många av alla fina smycken är berikade med tänkvärda budskap där du som bärare kan välja att göra ett statement i ditt val av smycke eller låta dig stärkas av tanken bakom smycket.