Svea automatiserar orderflöden till Afound & Åhlens

Svea automatiserar produkt- och orderflöden för att effektivisera och expandera försäljningen på befintliga samt nya marknader.
Share on linkedin
Dela på LinkedIn

Med en stigande efterfrågan via Afound och Åhléns marknadsplatser fanns ett behov att gå från ett manuellt produkt- och orderflöde till att integrera och automatisera processer, för att på ett effektivt sätt hantera all data på ett ställe och samtidigt öka orderbehandlingshastigheten samt öka tillväxten.

Det svenska modevarumärket Svea har ingått ett partnerskap med affärsplattformen Ondrop med syftet att strategiskt utveckla B2B handeln genom att addera marknadsplatser till befintliga återförsäljare, dels som analysgrund för att identifiera nya marknader men främst för att öka exponeringen av produkter och att nå ut till fler kunder.

Siktet är inställt på att fortsätta att utveckla försäljningen direkt till konsument via digitala marknadsplatser där Svea inom kort även kommer att, via integrationen till Ondrop, lansera produkter på modejätten Zalando.

Solution Partner

Adbriq

Marknadsplats

Afound, Åhléns

Svea

Framtiden tillhör de som vågar tro på sig själva,
och vi har trott på vårt varumärke sedan 1998.
Svea är 90-talets streetwear bland bubbelgumsrosa L.A.-kvarter, kombinerat med det skandinaviskt coola som vi älskar. Alltid med en twist – aldrig en tråkig stund. Välkommen till Svea!
 
Svea är ett svenskt klädmärke som drivs av modefamiljen Wallmansson och grundades 1998 av formgivaren Kiki, även känd som familjens överhuvud. Sedan 2000 har familjen varit ensamägare till bolaget då de övriga medgrundarna tvingades lämna bolaget. 
 
Kiki har en gedigen bakgrund inom modebranschen; Hon har jobbat för flera stora skandinaviska varumärken och företag som Solo, BikBok, och sist men inte minst JC, där hon var designchef under företagets glansdagar under mitten av 90-talet.
 
 
Dr Denim
Brand Launch

Dr Denims framgång på digitala marknadsplatser

I den ständigt skiftande världen av detaljhandel har teknologi och innovation blivit de viktigaste drivkrafterna bakom framgångsrika företag. Ett lysande exempel på detta är Dr Denim, det framstående modevarumärket känt för sina kvalitetsjeansprodukter. Genom ett innovativt partnerskap med Ondrop har Dr Denim implementerat ett sömlöst integrerat order- och produktflöde, vilket har möjliggjort en omfattande exponering av deras utvalda sortiment på Zalando, Europas ledande online-marknadsplats.

Articles

Digitala marknadsplatser – En väg ut i Europa

Business Sweden stod värd för Swedish E-commerce Academy’s webinar ”Digitala marknadsplatser – en väg ut i Europa” där det diskuterades möjligheter för svenska retailbolag att genom digitala marknadsplatser nå ut i bruset av det enorma produktutbudet online i Europa.

Oscar Jacobson
Brand Launch

Oscar Jacobson lanserar kollektion på Zalando

Oscar Jacobson som är ett av Skandinaviens ledande livsstilsvarumärken för män, har lanserat sin kollektion på den digitala marknadsplatsen Zalando. Med en sömlös API-integration får kunden samma produktupplevelse som i Oscar Jacobson’s egna kanaler.

Articles

Skapa tillväxt på marknadsplatser

För att lyckas på digitala marknadsplatser krävs kontinuerlig analys och optimering, precis som gällande dina egna kanaler. Vi vet att just digitala marknadsplatser är outforskad mark för flera e-handlare där ute. Och det är därför vi finns här, det är vår grej – vi hjälper varumärken att lyckas på digitala marknadsplatser!

Articles

Marknadsplatser – en outforskad möjlighet för många svenska företag

Svenska företag och varumärken har länge legat i framkant med ett högt anseende internationellt och digital kompetens av högsta klass. Men är det fortfarande fallet? En sak är säker och det är att det digitala landskapet förändras snabbt och ständigt, precis som konsumentbeteendet. Nya utmaningar och möjligheter uppdagas och vi ser nu en globalt växande trend i plattformshandel och digitala marknadsplatser. Internationella jättar som Amazon och Zalando är två givna exempel, men även lokalt växer fler digitala marknadsplatser fram, som exempelvis Åhléns, Stadium och Elgiganten här i Sverige.