Adbriq och Ondrop har inlett ett samarbete

Adbriq, specialister inom affärssystemet D365 BC / TRIMIT har ingått partnerskap med Ondrop som tillsammans möjliggör för varumärken att öka exponering samt försäljning via marknadsplatser.

Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Vårt syfte med samarbetet med Adbriq är att digitalt bana vägen för våra gemensamma kunder att uppnå en hållbar tillväxt via marknadsplatser, genom att förenkla, effektivisera arbetsflöden och samtidigt öka varumärkets produktexponering samt försäljning till både befintliga och nya marknader.
 
I vårt första gemensamma kundprojekt har vi skapat förutsättningar för Svea att exponera samt sälja produkter direkt till slutkonsument via både Afound och Åhlens, med automatiserade produkt- och orderflöden. Vilket innebär att inkommande beställningar (via API integration) från marknadsplatserna distribueras från varumärkets egna lager direkt till slutkunden (drop-shipping).

Adbriq

Adbriq är ett företag vars tjänster skapar värde genom att verksamhetsförståelse kombineras med IT. Vi agerar i hela kedjan från rådgivning till genomförande och support. Hos våra specialister finns djup kunskap om affärssystemet D365 BC / TRIMIT.
 
Våra kunder är mindre till medelstora och främst verksamma inom handel med mode-, sport- och profilprodukter. Genom långa och nära relationer skapas de bästa förutsättningarna för framgångsrikt samarbete. Vi har en vision om att växa balanserat i takt med våra kunders behov.
Brand Launch

Saddler expanderar via Zalando

Tillsammans med vår solution partner GC Solution via Garp affärssystem, har vi skapat ett integrerat order- och produktflöde som ger Saddler möjligheten att öka exponering av produkter via Zalando marknadsplats.

Brand Launch

Dedicated utvecklar hållbar handel via marknadsplatser

Det Svenska varumärket Dedicated, med en tydlig värderingsstyrd affärsmodell och hållbart fokus, har inlett samarbete med Ondrop med syftet att automatisera produkt- och orderflöden via externa plattformar.