Connector utvecklad till affärssystemet Garp

Affärsplattformen Ondrop har utvecklat en connector till affärssystemet Garp tillsammans med GC Solution
Share on linkedin
Dela på LinkedIn

Tillsammans med GC Solutions har vi skapat ett integrerat produktflöde via affärssystemet Garp. Syftet med vårt samarbete är att kunna erbjuda fler varumärken att uppnå en hållbar tillväxt via etablerade och välkända marknadsplatser. Vår Connector förenklar & effektiviserar arbetsflöden, och ökar samtidigt varumärkets produktexponering och försäljning.

GC Solution

GC Solutions hjälper företag att optimera verksamheten. Efter över 30 år som konsultbolag, med fokus på affärssystem, har vi kunskaper inom de flesta branscher såsom fashion, produktion, handel, förädling och e-handel.

Vi är kunniga och passionerade affärssystemskonsulter som hjälper små och medelstora företag att via sitt affärssystem optimera sin verksamhet. Det innefattar bland annat implementering, integrering och kundanpassning.

Vi arbetar nära kunden och är djupt insatta i kundens process. Vi, GC Solutions, är en trygg och långsiktig samarbetspartner. Vi träffar dagligen företagare, chefer och ytterst ansvariga på företag runt om i Skandinavien som tagit steget mot ett mer effektivt och optimalt fungerande bolag som vill utvecklas. Med hjälp av vår expertis kan de framtidssäkra sin verksamhet och tillväxt.

Brand Launch

Corlin Eyewear satsar på tillväxt genom Zalando Marketing Services

Corlin Eyewear har nyligen lanserat sitt sitt iögonfallande sortiment av solglasögon på flera internationella marknader. Vi kan stolt meddela att Corlin, genom Ondrops sömlösa lager- och orderintegration, nu säljer sina produkter på Zalando i Tyskland, Danmark, Finland och Sverige. För alla parter har samarbetet bara börjat. Corlin Eyewear vill genom bättre exponering, varumärkesbyggande aktiviteter och löpande optimering ta nästa steg på sin tillväxtresa.

Articles

Marknadsplatser – en outforskad möjlighet för många svenska företag

Svenska företag och varumärken har länge legat i framkant med ett högt anseende internationellt och digital kompetens av högsta klass. Men är det fortfarande fallet? En sak är säker och det är att det digitala landskapet förändras snabbt och ständigt, precis som konsumentbeteendet. Nya utmaningar och möjligheter uppdagas och vi ser nu en globalt växande trend i plattformshandel och digitala marknadsplatser. Internationella jättar som Amazon och Zalando är två givna exempel, men även lokalt växer fler digitala marknadsplatser fram, som exempelvis Åhléns, Stadium och Elgiganten här i Sverige.

Brand Launch

Saddler expanderar via Zalando

Saddler är ett av Skandinaviens ledande accessoarföretag som nu digitaliserar sin B2B handel genom satsningar på digitalt showroom samt direktförsäljning till konsument via plattformar som Zalando med en sömlös integration.

Brand Launch

Dedicated utvecklar hållbar handel via marknadsplatser

Det Svenska varumärket Dedicated, med en tydlig värderingsstyrd affärsmodell och hållbart fokus, har inlett samarbete med Ondrop med syftet att automatisera produkt- och orderflöden via externa plattformar.