Connector till affärssystemet Garp via vår partner GC Solutions

Affärsplattformen Ondrop har utvecklat en connector till affärssystemet Garp tillsammans med GC Solution
Share on linkedin
Dela på LinkedIn

Tillsammans med GC Solutions har vi skapat ett integrerat produktflöde via affärssystemet Garp. Syftet med vårt samarbete är att kunna erbjuda fler varumärken att uppnå en hållbar tillväxt via etablerade och välkända marknadsplatser. Vår Connector förenklar & effektiviserar arbetsflöden, och ökar samtidigt varumärkets produktexponering och försäljning.

GC Solution

GC Solutions hjälper företag att optimera verksamheten. Efter över 30 år som konsultbolag, med fokus på affärssystem, har vi kunskaper inom de flesta branscher såsom fashion, produktion, handel, förädling och e-handel.

Vi är kunniga och passionerade affärssystemskonsulter som hjälper små och medelstora företag att via sitt affärssystem optimera sin verksamhet. Det innefattar bland annat implementering, integrering och kundanpassning.

Vi arbetar nära kunden och är djupt insatta i kundens process. Vi, GC Solutions, är en trygg och långsiktig samarbetspartner. Vi träffar dagligen företagare, chefer och ytterst ansvariga på företag runt om i Skandinavien som tagit steget mot ett mer effektivt och optimalt fungerande bolag som vill utvecklas. Med hjälp av vår expertis kan de framtidssäkra sin verksamhet och tillväxt.

Articles

Strategier för framgång på digitala marknadsplatser

Under 2023 ökade våra kunders totala försäljning på digitala marknadsplatser med 320%. Denna exponentiella tillväxt understryker inte bara värdet av att närvara på digitala marknadsplatser utan även behovet av en välplanerad strategi för att maximera resultatet.

Dr Denim
Brand Launch

Dr Denims succé på digitala marknadsplatser

I den ständigt skiftande världen av detaljhandel har teknologi och innovation blivit de viktigaste drivkrafterna bakom framgångsrika företag. Ett lysande exempel på detta är Dr Denim, det framstående modevarumärket känt för sina kvalitetsjeansprodukter. Genom ett innovativt partnerskap med Ondrop har Dr Denim implementerat ett sömlöst integrerat order- och produktflöde, vilket har möjliggjort en omfattande exponering av deras utvalda sortiment på Zalando, Europas ledande online-marknadsplats.

Articles

Digitala marknadsplatser – En väg ut i Europa

Business Sweden stod värd för Swedish E-commerce Academy’s webinar ”Digitala marknadsplatser – en väg ut i Europa” där det diskuterades möjligheter för svenska retailbolag att genom digitala marknadsplatser nå ut i bruset av det enorma produktutbudet online i Europa.

Oscar Jacobson
Brand Launch

Oscar Jacobson lanserar kollektion på Zalando

Oscar Jacobson som är ett av Skandinaviens ledande livsstilsvarumärken för män, har lanserat sin kollektion på den digitala marknadsplatsen Zalando. Med en sömlös API-integration får kunden samma produktupplevelse som i Oscar Jacobson’s egna kanaler.

Articles

Skapa tillväxt på marknadsplatser

För att lyckas på digitala marknadsplatser krävs kontinuerlig analys och optimering, precis som gällande dina egna kanaler. Vi vet att just digitala marknadsplatser är outforskad mark för flera e-handlare där ute. Och det är därför vi finns här, det är vår grej – vi hjälper varumärken att lyckas på digitala marknadsplatser!