Connector utvecklad till affärssystemet Garp

Affärsplattformen Ondrop har utvecklat en connector till affärssystemet Garp tillsammans med GC Solution
Share on linkedin
Dela på LinkedIn

Tillsammans med GC Solutions har vi skapat ett integrerat produktflöde via affärssystemet Garp. Syftet med vårt samarbete är att kunna erbjuda fler varumärken att uppnå en hållbar tillväxt via etablerade och välkända marknadsplatser. Vår Connector förenklar & effektiviserar arbetsflöden, och ökar samtidigt varumärkets produktexponering och försäljning.

GC Solution

GC Solutions hjälper företag att optimera verksamheten. Efter över 30 år som konsultbolag, med fokus på affärssystem, har vi kunskaper inom de flesta branscher såsom fashion, produktion, handel, förädling och e-handel.

Vi är kunniga och passionerade affärssystemskonsulter som hjälper små och medelstora företag att via sitt affärssystem optimera sin verksamhet. Det innefattar bland annat implementering, integrering och kundanpassning.

Vi arbetar nära kunden och är djupt insatta i kundens process. Vi, GC Solutions, är en trygg och långsiktig samarbetspartner. Vi träffar dagligen företagare, chefer och ytterst ansvariga på företag runt om i Skandinavien som tagit steget mot ett mer effektivt och optimalt fungerande bolag som vill utvecklas. Med hjälp av vår expertis kan de framtidssäkra sin verksamhet och tillväxt.

Brand Launch

Saddler expanderar via Zalando

Tillsammans med vår solution partner GC Solution via Garp affärssystem, har vi skapat ett integrerat order- och produktflöde som ger Saddler möjligheten att öka exponering av produkter via Zalando marknadsplats.

Brand Launch

Dedicated utvecklar hållbar handel via marknadsplatser

Det Svenska varumärket Dedicated, med en tydlig värderingsstyrd affärsmodell och hållbart fokus, har inlett samarbete med Ondrop med syftet att automatisera produkt- och orderflöden via externa plattformar.