Efva Attling expanderar på flertalet marknader via Zalando Fulfillment solution

Efva Attling har skapat smycken sedan 1996 och är ett väletablerat svenskt smyckesvarumärke som nu med hjälp av Ondrops integration lanserar sin kollektion på flertalet marknader samtidigt via Zalando Fulfillment Solution (ZFS).
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Efva Attling

Via Zalandos logistik lösning (ZFS) kan Efva Attling få del av ett sömlöst logistik nätverk för hela Europa och kan därmed helt fokusera på produkt samt optimera exponering/försäljning på Zalando.  

Zalando Fulfillment Solution (ZFS) innebär att utvalda produkter skickas till Zalando som sedan sköter logistiken åt varumärket. Efva Attling äger fortfarande sina produkter men Zalando tar hand om lager, leveranser och returer. 

Fördelen med ZFS är att få tillgång till Zalandos logistiknätverk för att snabbt lansera, skala och expandera till nya marknader. Efva Attling har inledningsvis valt att lansera sin kollektion på följande marknader: Sverige, Holland, Irland, Estland, Danmark, Finland, Österrike och Tyskland. 

Med en fulfillment lösning skickar varumärket utvalt lager till Zalando, som sedan ansvarar för lagerhantering samt logistik till slutkund. Varumärket kan även dra nytta av marknadsplatsens logistiknätverk för att lansera, skala och expandera till nya marknader.

Se Efva Attling’s kollektion för den Svenska marknaden här

Solution Partner

Ondrop Application

Marknadsplats

Zalando

Efva Attling

 
 
Hos Efva Attling Stockholm hittar du smycken med budskap, i både silver, rött och vitt guld – smycken till dam och herr. Efva har sedan starten år 1996 designat alla smycken med en tanke, med inspiration från möten med människor, arkitektur, musik och kärlek.
 
Många av alla fina smycken är berikade med tänkvärda budskap där du som bärare kan välja att göra ett statement i ditt val av smycke eller låta dig stärkas av tanken bakom smycket.

Maximera din synlighet på digitala marknadsplatser

Periodvis har varumärken inte samma möjligheter att göra större investeringar i områden utanför sina största kanaler. Hur ska man då jobba för att säkerställa så hög grad av synlighet som möjligt för att inte tappa mark? Mer specifikt, hur påverkar man algoritmerna på marknadsplatser för att maximera synligheten och därigenom den organiska trafiken?

Articles

Strategier för framgång på digitala marknadsplatser

Under 2023 ökade våra kunders totala försäljning på digitala marknadsplatser med 320%. Denna exponentiella tillväxt understryker inte bara värdet av att närvara på digitala marknadsplatser utan även behovet av en välplanerad strategi för att maximera resultatet.

Dr Denim
Brand Launch

Dr Denims succé på digitala marknadsplatser

I den ständigt skiftande världen av detaljhandel har teknologi och innovation blivit de viktigaste drivkrafterna bakom framgångsrika företag. Ett lysande exempel på detta är Dr Denim, det framstående modevarumärket känt för sina kvalitetsjeansprodukter. Genom ett innovativt partnerskap med Ondrop har Dr Denim implementerat ett sömlöst integrerat order- och produktflöde, vilket har möjliggjort en omfattande exponering av deras utvalda sortiment på Zalando, Europas ledande online-marknadsplats.

Articles

Digitala marknadsplatser – En väg ut i Europa

Business Sweden stod värd för Swedish E-commerce Academy’s webinar ”Digitala marknadsplatser – en väg ut i Europa” där det diskuterades möjligheter för svenska retailbolag att genom digitala marknadsplatser nå ut i bruset av det enorma produktutbudet online i Europa.

Oscar Jacobson
Brand Launch

Oscar Jacobson lanserar kollektion på Zalando

Oscar Jacobson som är ett av Skandinaviens ledande livsstilsvarumärken för män, har lanserat sin kollektion på den digitala marknadsplatsen Zalando. Med en sömlös API-integration får kunden samma produktupplevelse som i Oscar Jacobson’s egna kanaler.

Articles

Skapa tillväxt på marknadsplatser

För att lyckas på digitala marknadsplatser krävs kontinuerlig analys och optimering, precis som gällande dina egna kanaler. Vi vet att just digitala marknadsplatser är outforskad mark för flera e-handlare där ute. Och det är därför vi finns här, det är vår grej – vi hjälper varumärken att lyckas på digitala marknadsplatser!